Hopp til innholdet

Om siden

Om meg

Friluftsnett drives av Erin Sandberg. Jeg har lenge hatt en stor interesse for friluftsliv og de siste årene har også naturfotografering blitt en viktig del av turene. Jeg er utdannet biolog/naturressursforvalter fra NTNU og jobber som arealplanlegger i Rendalen kommune. I mai 2013 stiftet jeg firmaet Tur og natur. Gjennom Tur og natur selger jeg naturbilder og lager nettsider.

Historien til Friluftsnett

Ideen til siden ble til for mange år siden, men det var først i 2008 Staffan og jeg begynte å gjøre alvor av tankene om å lage en side om friluftsliv. Tankene skjøt fart for fullt under en herlig tur ved Sylane i Midt-Norge. Bildet i banneret er fra den turen og viser Helagsfjellene. Vi hadde begge savnet en slik side da vi begynte med friluftsliv, der tips om friluftsliv var samlet oversiktlig og ikke i nyhetsformat eller i et forum. Etter å ha lett mer målbevisst en stund konkluderte vi med at flere hadde hatt de samme tankene, men ingen sider var omfattende nok, oversiktlige nok og omhandlet den type friluftsliv som vi er interessert i. Det er mye bra informasjon på flere diskusjonsforum, men det er vanskelig for en nybegynner å vite hvor man skal begynne å lete og hvilke spørsmål som er relevante.

Den 12. mars 2008 lanserte vi Friluftsnett. Målet med siden er å gi en oversikt over utstyr og friluftstips for både nybegynnere og de som har holdt på en stund. I april 2015 startet Staffan sin egen side, staffansandberg.se, der du etter hvert finner de fleste artikler fra Friluftsnett på svensk.

Kjøpe bilder?

Ønsker du å kjøpe bilder fra Friluftsnett? Les om salgsbetingelser og priser i Bildepriser på turognatur.no.

Kommentarer, tilbakemeldinger og nye artikler

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger, tips og spørsmål av alle slag, så send meg gjerne en mail til kontakt@friluftsnett.net. Du kan også like Friluftsnett på Facebook og Instagram, men jeg er ikke veldig aktiv for tiden.